Skip to main content

Beregnerservice til murere, tømrere og entreprenører

Vi assisterer med fagligt sikre beregninger af projekter

Overvejer du at få sikker grund under fødderne med en professionel beregnerservice? Så lad os assistere dig med en faglig sikker beregning af dine projekter. Hos TM Beregner ApS tilbyder vi beregning af småopgaver, fagentrepriser og hovedentrepriser.

Vi henvender os blandt andet til murere, tømrere og entreprenører i hele Danmark, som ønsker assistance med forkalkulationer, mængdeberegninger og andre beregninger. Vi baserer vores beregninger på gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F. Vi er ansvarsforsikret ved Topdanmark Forsikring.

Vi giver et fuldt overblik over nulpunktsomsætningen

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag. Vi bruger kalkulationssystemet Visual Kalkulation fra EG A/S. Det giver fuldt overblik over nulpunktsomsætningen på din opgave.

Vi sikrer en gennemkalkulation til mindste detalje. Dermed får du en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation, som tager udgangspunkt i gældende svendepriser og materialetilbud samt underentrepriser fra dine faste leverandører eller fra andre leverandører.

TM Beregner ApS service om tilbudsberegning gør med andre ord dit forarbejde mere enkelt, mens det samtidig sikrer, at dine tilbud bliver baseret på en solid beregningsmodel. Vores erfaring og rutine som beregnere gør, at vi kender alle de faldgruber og fælder, der kan opstå ved beregning og tilbudsgivning.

Kontakt os for at høre om vores beregnerservice

Du er velkommen til at få flere oplysninger om, hvordan vi kan assistere dig og din virksomhed med prisberegning af byggeri og andre projekter med vores beregnerservice. Vi tager gerne en snak om din virksomhed og dine behov. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på en sikker tilbudsberegning.