TM Beregner ApS

Beregnerservice

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag.

Murer, Tømrer & Entreprenør

Vi leverer beregnerservice til brancherne murer, tømrer og entreprenør. Skal du give tilbud eller deltage i et udbud eller en licitation, assisterer vi med forkalkulationer, mængdeberegninger og andre beregninger. Vi tilbyder også at indhente tilbud hos underleverandører. Vi sikrer dig den rigtige kalkulation af både fagentrepriser og hovedentrepriser.

Læs mere

En fagligt sikker beregning

Med beregnerservice har du sikker grund under fødderne!

Vi giver dig en fagligt sikker beregning. Vi bruger kalkulationssystemet Visual kalkulation fra EG A/S. Det giver fuldt overblik over nulpunktsomsætning på din opgave. Vi sikrer gennemkalkulation til mindste detalje. Med vores beregnerservice vil du få en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation baseret på gældende svendepriser og materialetilbud og underentrepriser hentet hos dine faste leverandører eller andre.

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag. Vores erfaring som beregnere gør, at vi som rutine kender de faldgruber og fælder, der er ved beregning og tilbudsgivning.

Basis for beregninger er den gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F.

Vi beregner alt inden for:

  • Tømrerarbejde
  • Snedkerarbejde
  • Lukningsarbejde
  • Jordarbejde 
  • Kloakarbejde 
  • Anlægsarbejde 
  • Betonarbejde
  • Murerarbejde 
Beregnerservice

Vi anvender kalkulationssystemet Visual Kalkulation fra EG A/S, dette betyder et fuldt overblik over opgavens nulpunktsomsætning, hvor alt gennemkalkuleres ned til mindste detalje.

Du vil ved køb af en nettokalkulation altid få oplevelsen af en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation.

Basis for kalkulationen dannes af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F med gældende svendeprislister, samt indhentning af materiale- og underentreprisetilbud hos Deres virksomheds faste leverandører.